JVD Tegelwerken

Over ons

Over ons

Bij " Tegelwerken Joeri Van Dyck " bent u aan het juiste adres voor een duidelijke offerte.

Als geregistreerd tegelzetter ben ik al enkele jaren gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten tegelwerken, muur- en vloertegels, plinten, inloop douches. Ook terrassen aanleggen behoort tot onze activiteit. Zowel uitbraak als plaatsen van de ondervloer nemen wij op in ons takenpakket. Mijn vak leerde ik van mijn vader en nonkel die zelf meer dan 30 jaar in het vak zitten. Door onze jarenlange samenwerking sta ik garant voor kwaliteit. Ik werk dan ook met kwalitatieve en erkende plaatsingsmaterialen.

We geven ook een woordje uitleg als u nog vragen heeft. Aan de hand van een opmeting ter plaatse bieden wij u een gedetailleerde totaal offerte aan. U hoeft enkel een tegel of vloer te kiezen, al de rest gebeurt door ons (bestelling vloer, plinten,... levering en plaatsing).

0
Projecten
0
m² tegels
0
Kopjes koffie
0
Klanten

Service

Zoals bekend geniet u bij een renovatie met een erkende vakman van een btw vermindering van 6%

 • Kennismaking

  Bij een vrijblijvende kennismaking horen we graag wat je in gedachten hebt voor de tegelwerken, wat je belangrijk vindt en hoe ik jouw verwachtingen kan overtreffen. Binnen het vooropgestelde budget.

 • Offerte

  JVD Tegelwerken doet er alles aan om een zo correct mogelijke offerte op te maken dat volledig naar u verwachting is. Indien er vragen zijn mag er altijd contact worden opgenomen via mail of telefoon.

 • Plaatsing

  Na de goedkeuring van de offerte, zal JVD Tegelwerken een zo snel mogelijk service leveren. Er zal regelmatig contact worden opgenomen om de klant een zo goed mogelijk tijdschema te bezorgen.

 • Eindresultaat

  Na het plaatsen en opleveren van de werken, zal JVD Tegelwerken steeds ter uwer beschikking zijn voor verdere vragen mbt het onderhouden van de tegelwerken.

Klaar voor een duidelijke offerte?